Presentació d'Acollida

 

COMISSIÓ D'ACOLLIDA  -  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

La comissió acollida té dos objectius:

 

  • Vetllar per la integració a l'’escola de les famílies nouvingudes, a través de les diverses activitats tan proposades per l'AMPA com per l'escola.
  • Vetllar per la integració de famílies ja veteranes que, per diferents motius, poden quedar fora del cercle de participació.
     

Per al primer objectiu, la comissió té diferents tasques:

 

  • Participació a les jornades de Portes Obertes organitzades per l'escola.
  • Organització de l’'espai de Benvinguda a les noves famílies dins la festa de final de curs.
  • Organització una primera trobada matinal de P3 al inici del curs escolar.
     

Per al segon objectiu, la comissió va crear, durant el curs escolar 2009-2010, un equip de delegats de curs. La funció dels delegats és ser una via de comunicació escola - famílies -AMPA, en ambdós sentits, actuant de manera que les informacions de l’'escola arribin a totes les famílies i les propostes i demandes de les famílies arribin a l'’escola o l’'AMPA de la manera més eficient possible. Aquest equip de delegats queda sota la coordinació de la comissió acollida (coordinadora Noemí Rovira). Els delegats, coordinats per la comissió acollida també organitzen una sortida anual d’un dia o cap de setmana, per a totes les famílies del seu nivell.


MEMBRES DE LA COMISSIÓ
 

 Sonia Luque Judith Aparicio Eulàlia Ribó  Irene Bartolí Falgars Costa Karina Verónica VilasecaCristina Planell