CAMÍ SOBRE RODES 2016

Ja us podeu inscriure gratuïtament per participar en el "Camí sobre Rodes 2016" que es farà
diumenge 17 d'abril en el marc de la Festa Major de Sagrada Família
(sortida de Marina/Provença cap a les 9,30 hores).

Només cal que ens feu arribar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del divendres 8 d'abril,
la quantitat de participants adults i menors de 18 anys, un nom i cognom i un correu electrònic de contacte (pel qual rebreu més informació)...
I després, quan us vagi bé, passar per la sala de l'AMPA i recollir un dorsal per cada participant.

Ens veiem el 17, sobre rodes!

Comissió Camí Amic

PROPOSA UNA BOTIGA AMIGA


Des de la Comissió Camí Amic us volem demanar la vostra col·laboració per disposar d'una bona xarxa de comerços implicats en el projecte del nostre Camí Escolar.

Les Botigues Amigues són un element essencial per al bon funcionament del Camí, ja que permeten disposar de punts de referència on els nostres fills puguin dirigir-se en cas de necessitat, a la vegada que es reforça la relació entre l'escola, el barri, i les famílies.

Per aquest motiu, i per tal que aquests comerços siguin el més propers i de confiança possible, us demanem a vosaltres que proposeu aquella botiga o establiment que us generi més confiança, sigui perquè en sou clients habituals, perquè en coneixeu els propietaris o en sou propietaris o bé creieu que pel tipus d'establiment poden estar interessats a adherir- se al Camí Amic.

Animeu-vos a proposar alguna botiga amiga!
Formulari:
http://fructuosgelabert.cat/cami- amic/proposa-una-botiga

Comissió de Camí Amic FG 

RECORREGUT SOBRE RODES PER FESTA MAJOR

En el marc de la Festa Major del barri Sagrada Família, el dissabte 19 d’abril a les 10 hores es farà un recorregut sobre rodes (en bicicleta, patins, patinet, etc.) pel barri, dirigit a tota la família que acabarà amb una Festa Multicultural als patis de l’escola Ramon Llull. Caldrà que tothom s’inscrigui les properes setmanes, per tenir temps de repartir l’itinerari, els dorsals i petos pels petits així com les instruccions d’organització i de la Guàrdia Urbana.

Per això us demanem envieu un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant quantitat i nom i cognom dels participants per cada grup/família.

Comissió Camí Amic/Escolar.

Programa d'Activitats de Salut del Barri

Us fem arribar el Programa d'Activitats de Salut d'aquest trimestre ( Gener a Març ), que prepara el Pla Comunitari de la Sagrada Família, i on hi trobareu totes les activitats relacionades amb la salut organitzades per les entitats del barri.

 

Algunes d'aquestes, que hem cregut més properes a la nostra comunitat,  les hem afegit a l'Agenda d'Actes que podeu trobar a l'apartat de CALENDARIS.

 

Recordeu que ens podeu fer arribar qualsevol esdeveniment o activitat que cregueu interessant per la comunitat, per ser publicada a l'agenda.