Adreces de correu electrònic al domini @fructuosgelabert.catCom ja sabeu al curs passat es van començar a migrar les adreces de correu de l'escola al domini propi de la nostra comunitat. Al curs passat es van traspassar els comptes de Coordinació de Delegats i els Equips de Delegats de cada curs, així com el del Consell Escolar.

Enguany s'ha volgut fer el mateix amb la resta d'adreces. Així que comencem el curs amb pràcticament la totalitat de les adreces de l'Escola i AMPA al nou domini @fructuosgelabert.cat. 

A continuació us afegim la llista de les noves adreces:

 
Escola   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
Presidència AMPA   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Secretaria AMPA   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tresoreria AMPA   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
Comissió Acollida   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Audiovisuals   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Aprenentatges   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Biblioteca   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Camí Amic   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Comunicació   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Extraescolars   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Festes   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Hort   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Menjador   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Reivindicativa   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Revista   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Secundària   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Tots a l'Escola   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • No s'han trobar comentaris

Deixa els teus comentaris

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.