Pla de millora al menjador

A partir de l’enquesta de menjador escolar que vàreu respondre les famílies durant el juny/Juliol de 2015, hem engegat un Pla de Millora que fou presentat en la passada assemblea de l’AMPA.

Aquest projecte es resumeix en una millora significativa de la qualitat de la matèria prima dels menús (presència de verdura fresca, peix fresc, oli d’oliva verge extra en cru i gira-sol alt oleic en la resta d’usos, millora en el pa...) i en una revisió de la composició dels menús per fer-los més saludables (reducció de la presència de proteïna animal, combinacions més lleugeres i mediterrànies, introducció de productes nous com el mill, el bulgur, la quinoa... ). Així mateix, també informarem de petits canvis quant a la participació dels nens i nenes a l’hora del menjador (parar i desparar taula, neteja...).

Perquè tothom pugui conèixer aquest projecte i entendre millor els canvis que s’estan duent a terme, convocarem una reunió al llarg del mes de març amb cada una de les parts implicades: famílies, monitors i cuina i mestres. Us informarem de la data així que la tinguem al calendari.

Comissió de menjador

Participants a la conversa

  • Bona tarda,
    Sóc delegada de 5è. En el grup de wtsp hi ha força queixes sobre el menú de dinars (i sopars). Últimament no es penja o es fa tard. La gent que el rebia per correu-e ha deixat de rebre'l i fins i tot hi ha nens que ja no es queden a dinar i encara el reben en paper.
    Es va dir quelcom de que ja no s'enviaria per correu-e? Podeu mirar que es penji puntualment al web?
    Moltes gràcies per la vostra feina i el vostre temps.
    Cristina

Deixa els teus comentaris

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.