Presentació de Secundària

 

COMISSIÓ DE SECUNDÀRIA  -  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

La Comissió de Secundària, formada el curs 2008-2009, té com a objectiu únic treballar per assegurar l?existència de places suficients d?ESO en Instituts Públics propers a l?escola o a la residència dels alumnes (amb marge significatiu) cercant la continuïtat en el mètode pedagògic ?per projectes? (constructivisme,...) per tal de cobrir la demanda que aniran generant els/les alumnes quan acabin 6è. En aquest sentit aquest 2010-2011 és clau doncs es decidirà la nostra adscripció a diferents instituts.

 

Amb aquest objectiu, fins avui:

 

  • Hem fet un informe de dades estadístiques i de situació de l'educació al voltant de l'escola el curs 2008-2009 (que revisem periòdicament per tenir-lo actualitzat).

  • Hem mantingut dues reunions amb el Consorci d'Educació de Barcelona (a meitat del 2009-2010 i a l'inici del 2010-2011).

  • Hem fet una enquesta a les famílies per saber les preferències en quant a Secundària i un informe de resultats de la mateixa (a finals del 2009-2010).

  • Hem fet una reunió informativa específica per a les famílies de l'escola (a finals del 2009-2010).

  • Hem informat i informarem del tema en cada una de les Assemblees de l'AMPA (2 cops l'any mínim).

 
MEMBRES DE LA COMISSIÓ


Sergi Rovira Carme Calafat Xavier Pedrol Judith Pertiñez Ana García Jordi Prado Pere Puig Eva Alesanco Armonia Marce Montserrat Iranzo