Informacions Primer Día de clase: Curs 2016-2017

COMÚ PER TOTHOM

 

PRIMER DIA

- Ens trobem tots els nenes i nenes al pati de l'escola. Cada curs tindrà el seu espai senyalitzat amb un cartell on hi haurà les mestres de cada nivell.

- Les reunions de curs seran la primera quinzena d'octubre (excepte P3) i donarem data el més aviat possible.

 

CURSOS 


Curs 15-16

Curs 16-17

 

P3 Grup d'adaptació Pica Paret

 

P3 Grup d'adaptació Saltar a Corda

 

P3 Grup d'adaptació Xarranca

Saltar corda

P4 Xanques

Xarranca

P4 Avions i Vaixells de paper

Xanques

P5 Falcons

Avions i vaixells

P5 Polis i Lladres

Falcons

1r Pilla pilla

Polis i lladres

1r Arrenca Cebes

Barrejats

2n Tresor

Barrejats

2n Mancala

Tresor

3r Pictureka

Mancala

3r Monopoly

Pictureka

4t Mastermind

Monopoly

4t Mikado

Barrejats

5è Billar

Barrejats

5è Cluedo

Billar

6è Trivial

Cluedo

6è EscacsCANVIS A LES ENTRADES I SORTIDES

Amb l'entrada a l'escola de 3 grups de P3 creiem necessari esponjar les entrades i sortides de l'escola. El primer dia entrarem i sortirem com sempre perquè ho volem explicar als vostres fills i filles. 

A partir del segon dia, quan s'haurà explicat bé als nens i nenes, les entrades i sortides funcionaran de la següent manera:

 

Entrada i sortida de P3 a 2n: 

Entraran per la porta del xamfrà d'Indústria. P3 les famílies pugen a l'aula i la resta pugen sols. 

 

Entrada i sortida de 3r:

Entraran i sortiran sols per la porta d'Indústria.

 

Entrada i sortida de 4t a 6è: 

Entraran i sortiran sols per la porta de Sardenya. Aquesta porta es tancarà a les 9:05 minuts. Els que arribeu tard ja haureu d'entrar per l'altra porta.  

 

CANVIS ALS TORNS DE MENJADOR  

Primer torn de 12:30h a 13:30h: 

Menjador-cuina P3, P4  P5 / Menjador nou 3r i 4t 

 

Segon torn de  13:30h a 14:30h:

Menjador cuina 1r i 2n / Menjador nou 5è  i 6è    

 

ESPECIFICITATS DE CADA CURS

P3  Reunió de famílies el 15 de setembre. 

1r  Dinen a les 13:30h poden esmorzar a les 10:30h. 

2n Dinen a les 13:30h poden esmorzar a les 10:30h.

3r Dinen a les 12:30h. Recordar a 3r que els nens i nenes ja surten sols, les mestres els acompanyen a la sortida. Si voleu parlar amb les mestres, un cop hagin sortit els vostres fills podeu entrar.  

4t  Dinen a les 12:30h.

Més de 200 signatures en contra de les Proves de Competències


Aquest dijous 28 d'Abril, famílies de 3r i 6è de l'Escola Pública Fructuós Gelabert hem fet entrega a l'Escola, al Departament d'Ensenyament i al Consorci, del Manifest en contra de les Proves de Competències.

El Manifest: Avaluació sí, però no aquesta, dirigit a la Consellera d'Ensenyament, honrable Sra. Meritxell Ruiz, exposa els motius de l'oposició de les famílies a que els nostres fills i filles realitzin les mateixes, i emplaça a la Consellera a considerar les nostres valoracions.

El manifest, ha rebut un gran suport per part de les famílies de l'escola, que amb més de 200 signatures demanem que des de les administracions s'escolti i es respecti els centres educatius que treballen per a una educació pública innovadora, equitativa i de qualitat.

Pel que fa a les proves de 3r, 48 famílies han donat suport al boicot i els seus fills no les han realitzat.


Podeu llegir el manifest en el següent enllaç...

AVALUACIÓ SÍ, PERÒ NO AQUESTA 


I mireu les fotografies de l'acte fent clic en aquesta imatge ....Informació del Consell Escolar

El passat 17 de febrer va tenir lloc una nova sessió del Consell Escolar. Va ser un consell molt ric on es van tractar diferents temes. Per exemple el projecte Àgora, un projecte per repensar una part del pati el debat un any més sobre la conveniència o no de fer les proves de competències bàsiques, la presentació i aprovació del Pla de Treball de l’escola i l’aprovació del pressupost del curs entre d’altres.

Ens volem aturar, però, en fer esment especial a la situació que s’està vivint a l’escola amb la necessitat d’incrementar les hores de vetllador. Per poder atendre les necessitats que tenen tots els alumnes, en especial aquells que tenen necessitats educatives especials, s’ha sol·licitat al departament d’ensenyament l’increment d’hores de vetllador. Malgrat tots els esforços s’ha negat contínuament donar resposta a aquesta
necessitat, per la qual cosa l’aposta per una escola inclusiva corre el risc de ser una eslògan publicitari buit de contingut.


Per tot això el Consell escolar va acordar continuar treballant i denunciar aquesta situació públicament. Properament anirem informant tant dels passos que faci l’escola com els que pugui emprendre l’AMPA de l’escola que ja ha expressat el seu suport ple.


Com sempre, si voleu ampliar qualsevol informació relativa a aquests temes o qualsevol altre aspecte del Consell Escolar us podeu adreçar als representants de les famílies i de l’AMPA al Consell escolar, el contacte dels quals els podeu trobar a la pàgina web.

Piruletes Fructuoses

A partir d’aquest divendres, juntament amb els berenars, podreu comprar als nois i noies de 6è piruletes de xocolata amb el logo del Fructuós.

 

No us en quedeu sense, estan boníssimes!!!!

Folrem més llibres!

La folrada de llibres nous d'anglès que vam fer a la biblioteca va ser tot un èxit! Moltes gràcies! Necessitem que ens torneu a fer un cop de mà la setmana vinent!

 

Dimecres 3 a les 9'10h, dimecres 3 a les 16'30h i dijous 4 a les 15hus esperem a la biblioteca per acabar de folrar els llibres nous que ens queden.

 

Thank you per la vostra col·laboració!