Jornades de Portes Obertes per a FamíliesVoleu conèixer de prop la nostra escola i el nostre projecte? Podeu venir a les Jornades de Portes Obertes per a famílies que tindran lloc els propers:

  • 19 i 20 de febrer a les 9:30h
  • 19 i 28 de febrer a les 15h
  • 2 de març a les 15.30h

Xerrada i visita a l’escola. Grups reduïts. Cal trucar per reservar (93 436 99 23).

Taller de Kapla 2017 (MITJANS)

ELS NENS I NENES US CONVIDEN...

A VEURE EL TALLER DE  KAPLA DE LA SETMANA PASSADA


Dilluns 30 i dimarts 31 d'octubre els nens i nenes de 1r, 2n i 3r van fer un taller amb material Kapla. Ara que ja el sabem fer servir, el tindrem ben aviat en un dels espais de joc compartit de Mitjans.

Des del claustre...

L’escola Fructuós Gelabert és una escola pública de tots i per a tots. En el Projecte Educatiu definim que la nostra escola és un espai públic que s’orienta en un marc general democràtic d’implicació i participació. Democràcia suposa escolta mútua, respecte al consens establert i a les opinions divergents i transparència en les decisions que es prenen. Som una institució arrelada al país, però amb les finestres obertes al món. Som una escola catalana en llengua i cultura que utilitza aquesta llengua de forma habitual en les relacions i comunicacions quotidianes i a la vegada respectuosa amb la resta de llengües que hi conviuen (PEC, 2013).

Donada la situació social actual que estem vivint, l'escola ha de continuar vetllant per aquests principis que ens defineixen.

A les aules, com sempre, continuarem donant espais als nens i nenes per poder parlar del que els preocupa, del que senten, del que viuen, del que veuen, del que els inquieta, del que els encurioseix... sempre des del respecte a la diversitat d’opinions i donant cabuda a tothom. L’escolta, la convivència, la tolerància, la pau, la llibertat de pensament, la presa de decisions, l’esperit crític... són aspectes i valors que promovem des de l’equip de mestres assumint la responsabilitat de no posicionar-nos, molt conscients del nostre paper com a professionals de l’educació.

A banda de l'activitat docent, els mestres ens posicionem de maneres diverses, ens adherim i fem les accions que considerem, sempre sent respectuosos i sense implicar els nens i nenes.

Sabem que el moment que estem vivint és molt complex i que hi ha una línia molt fina entre allò polític i allò social. Les actuacions que fem volen defensar valors que ens defineixen com a escola pública.

El Claustre de mestres de l'escola