AMPA presenta: Pressupostos participatius

Molt aviat arribarà un projecte d'una altra galàxia que atraurà diferents planetes de l'univers Fructuós
¿T'apuntes a la nova assemblea?

Dimecres 15, 21'00 hores primera Assemblea AMPA 2017-2018. PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS...no t'ho perdis.

Si no pots veure aquest vídeo fes clic aquí.


 

Marató de Jocs FG

Aquest cap de setmana marató de Jocs al Fructuos Gelabert i sou tots convidats.
De divendres 29 de setembre a diumenge 1 d'octubre.
Seran 48 hores d'activitats obertes a tots els Fructuosos i a la gent del barri.

Families i veïns, veniu a jugar!!
Com més serem millor

Envieu-ho a qui cregueu li pot interessar. #escolesobertes

CONCENTRACIÓ #EducacióContraRepressió

CONCENTRACIÓ 
"La comunitat educativa per les llibertats i contra la repressió"
#EducacióContraRepressió


Dijous 28 de setembre
 A les 18.00h
A la Plaça Universitat de Barcelona 

        

La FAPAC us anima a totes les AMPA a assistir i participar a la concentració que convoquem estudiants, universitats, professorat, sindicats, moviments socials per l'educació i famílies.

Tots sumem i la nostra assistència, la de les famílies, és molt important per deixar palès el nostre compromís i defensa de les llibertats i els drets fonamentals. 
 

No oblideu de portar la vostra samarreta groga!
Anirem totes i tots de groc!
 

* Descarregueu el cartell per fer difusió a les xarxes socials i als vostres canals.
* Seguiu totes les novetats al nostre web. 

La FAPAC davant la situació viscuda en relació al referèndum de l'1-O


La FAPAC davant la situació viscuda en relació al referèndum de l'1-O


La Federació d'Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya, la FaPaC, fidel al seu compromís històric i estatutari en la defensa d'una escola catalana  -model d’escola de futur i amb una base consolidadament democràtica- impossible d’existir en una societat en què la democràcia, els drets socials, la llibertat d’expressió i el dret a decidir puguin ser vulnerats i base de qualsevol voluntat o opinió política o social, condemna qualsevol acció que pugui impedir el ple exercici d’aquests drets. 

Condemnem la utilització partidista de les lleis, i ens situem al costat dels qui tenen clar que les lleis són al servei de la societat i la democràcia. Volem que els nostres infants i jovent creixin amb els valors de la democràcia, el diàleg, el respecte i la llibertat, lluny de qualsevol acció o actitud repressiva.

Davant dels fets succeïts els darrers dies, en relació amb la situació política que viu Catalunya, la FaPaC, com a entitat defensora de la democràcia, la llibertat d’expressió i el dret a decidir, i davant les més que probables accions que atempten contra els drets humans, estenem aquesta condemna a qualsevol acció, sigui quina sigui, que pugui impedir l’exercici ple d’aquests drets, i les llibertats i garanties compromeses. 

Manifestem públicament el nostre suport a tots els voluntaris, les famílies, persones, entitats i institucions que treballen per garantir aquests drets. Amb el màxim respecte a la pluralitat de la nostra gran base social, continuarem fent costat a la voluntat del poble de Catalunya, expressada d’una manera cívica i pacífica en reiterades ocasions.

Com a Federació majoritària que representem més de mig milió de famílies de Catalunya, fem una crida a les més de 2.200 AMPA federades a participar en les mobilitzacions que en defensa de la democràcia es convoquin arreu del territori.Barcelona, 20 de setembre de 2017


FAPAC