Inscripcions activitats extraescolars curs 2016-2017

Divendres 20 de maig trobareu a la motxilla dels vostres fills i filles el tríptic amb tota la informació relacionada amb les activitats extraescolars per a infants i adults per al curs vinent; de lectura necessària per a totes aquelles famílies que vulguin participar d'alguna activitat.

Preinscripció nens i adults: El període de preinscripció serà del 23 al 26 de maig i es podrà fer online (trobareu els enllaços a la pàgina web de l’escola) o de forma presencial a l’escola a les 9 del matí i a les 16.30 de la tarda.

El sorteig de les activitats per infants serà el 28 de maig a les 16.30 i el d’adults el 31 de maig.

Les activitats infantils que requereixen preinscripció són: natació P4-P5, circ, futbol i voleibol

Per a adults ioga integral, ioga iyengar, dancing i voleibol.

Inscripció activitats infantils: Aquest any TOTES les inscripcions es faran de forma presencial a l’escola i el període d’inscripció serà del 30 de maig al 2 de juny de 8.30 a 9.30 i de 16.30 a 17.30.

Us recordem que en l’Assemblea de l’AMPA del 25 de maig es farà la presentació de les activitats extraescolars.

Beques extraescolars

Les famílies podran demanar una subvenció a la secretaria de l’escola per a aquelles activitats no susceptibles de ser becades per l’Ajuntament (activitats Claror, inclosa la piscina). Donat que el fons disponible és limitat tindran preferència les famílies que acreditin rendes més baixes en cada tram. Trobareu més informació en el fulletó d’extraescolars que rebreu divendres

PORTES OBERTES EXTRAESCOLARS

Del 23 al 26 de maig, en el dia i el lloc habitual en el qual s'imparteix cada extraescolar, hi haurà portes obertes de TOTES les activitats excepte futbol i voleibol.

Estan convidades les famílies dels nens inscrits i les famílies que estiguin interessades a saber com es desenvolupa alguna
activitat en concret.

Les portes obertes començaran 15 minuts després de l'inici habitual de l'activitat.